About your Search

20121201
20121231
Search Results 0 to 2 of about 3 (some duplicates have been removed)
element. commissioner antonini. >> in terms of open space, i mean, not going back to the distant past, but telegraph and russian hills were very densely built, but most people feel they're quite attractive and appropriate places to live and we were able to capture the top of telegraph hill as an open space. but the sides of the hills were pretty densely built and i'm not saying we should do that entirely on twin peaks, but, you know, i think where this opportunity presents itself to build a building which will be probably architecturally the best up there, i think that we should do it and i would support the project. >> commissioner sugaya. >> following the logic of building an open space, if there weren't a garden there now and it was just what is being characterized as this particular open space, we would be approving apartment projects up and down the [speaker not understood] steps. >> commissioners, there is a motion to not take dr and approve. commissioner sugaya. >> aye. >> commissioner sugaya? >> aye. >> [speaker not understood]. >> and commission president fong? >> so moved, c
antonini. >> thank you. actually, was able to go out there and see the site a little bit in the past, but i did have a question maybe for ms. barkley. i guess, i'm looking at the two plans next to each other. if i am correct, there are no changes that are being proposed by d-r requestor to the lower two floors. it's only the upper floor -- >> that's correct. >> and i guess everyone is agreed upon the light gray color and the translucent windows to, you know, minimize the amount of darkness on that area. and i think -- >>> that is already established. >> all i'm seeing here is the family room being moved to the sort of more to the center and taking up part of the open roof that would be to the east side if my direction is complete. and they're claiming this family room is larger in the version, the janet campbell version than the other version. i haven't quite been able to figure that out and they're putting a couple skylights in that area. >>> first of all, i think the first thing is that the owners wanted to live certain way and they have designed this building so that it accommodates not
Search Results 0 to 2 of about 3 (some duplicates have been removed)